Select your Top Menu from wp menus

Ищут пожарные, ищет милиция… Papuc în căutare naţională

Fostul ministru de Interne din perioada guvernării PCRM, a fost anunţat în căutare naţională. Acesta este de negăsit după ce acum 10 zile a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru neglijenţă în serviciu din timpul evenimentelor din aprilie 2009, care s-au soldat cu moartea lui Valeriu Boboc.
Anterior avocatul său declarat că sentinţa este una nedreaptă pe motiv că alte persoane cu funcţii de răspundere din acea perioadă au scăpat fie nepedepsiţi fie cu pedeasă cu suspendare.
Poliţia de Frontieră anunţa că Papuc nu a părăsit ţara prin punctele de trecere controlate de autorităţile de la Chişinău. Liderul comuniştilor şi preşedintele Moldovei din acea perioadă, Vladimir Voronin declara zilele trecute că responsabilii pentru tortura tinerilor în comisariatele de poliţie şi cel puţin o moarte în aprilie 2009, generalii Papuc şi Botnari ar trebui decoraţi pentru evenimentele de atunci. Potrivit lui Vladimir Voronin, condamnarea fostului ministru de interne Ghoerghe Papuc şi fostului şef al poliţiei din municipiul Chişinău Vladimir Botnari este motivată politic.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/%d0%b8%d1%89%d1%83%d1%82-%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%b0%d1%80%d0%bd%d1%8b%d0%b5-%d0%b8%d1%89%d0%b5%d1%82-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%8f-papuc-in-cautare-nationala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19