Select your Top Menu from wp menus

Șoferul mașinii în care a urcat tânăra de la Orhei, și care încă nu a fost găsită, a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Șoferul mașinii în care a urcat tânăra de la Orhei, și care încă nu a fost găsită, a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în Penitenciarul 13. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Orhei.

Precizăm că fata este în continuare de negăsit. Miercuri, 18 aprilie, poliția anunța că a identificat și reținut pentru 72 de ore șoferul mașinii de ocazie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 45 de ani nu colaborează cu ancheta.

Amintim că Ana-Maria, în vârstă de 19 ani, a fost văzută ultima dată pe 12 aprilie. Tânăra, însărcinată, a dispărut după ce a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei.

În context, oamenii legii solicită în continuare sprijinul cetățenilor pentru a localiza tânăra.

Între timp, ea este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazinele acvatice, clădirile părăsite și locurile nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătoriile auto, stâne și în alte locuri. Potrivit oamenilor legii, au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei.

sursa: moldova1.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soferul-masinii-in-care-a-urcat-tanara-de-la-orhei-si-care-inca-nu-a-fost-gasita-a-fost-plasat-in-arest-preventiv-pentru-o-perioada-de-30-de-zile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19