Select your Top Menu from wp menus

Un partid afiliat lui Shor și-a mutat cuibul

Partidul ”Șansă” afiliat fugarului Ilan Shor și-a schimbat adresa juridică. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial de vineri 12 aprilie, adresa formațiunii se schimbă de pe str. Ștefan cel Mare și Sfînt 5 ap 31 din Bălți pe str.Iuri Gagarin 1, ap.70 mun.Chișinău.
Partidul condus de fostul viceprimar de Orhei, Alexei Lungu. Inițial formațiunea a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice în anul 2021 de Mihail Ahremțev, un locuitor al orașului Bălți, și mai mulți membri ai grupului de inițiativă.
Formațiunea a fost denumită „Ai Noștri” .
După ce Curtea Constituțională a declarat Partidul Șor neconstituțional, oligarhul fugar a anunțat crearea unui bloc politic, în care a intrat și formațiunea lui Ahremțev „Ai Noștri”, redenumită ulterior în „Șansa”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-partid-afiliat-lui-shor-si-a-mutat-cuibul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19