Select your Top Menu from wp menus

Procurorul general interimar a făcut publice primele concluzii în cazul fetei dispărute la Orhei

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a venit cu noi detalii în cazul omorului tinerei de 19 ani care a disparut după ce a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie la Orhei.
Potrivit lui Munteanu, a fost pornită o cauză penală pentru omor pe cazul tinerei care era însărcinată și a dispărut la 12 aprilie. Fata ar fi decedat în urmă unor traume cranio-cerebrale. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În Profunzime.
„Este vorba despre un caz tragic. Inițial a fost pornită urmărirea penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită eforturilor angajaților poliției în comun cu cei a procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit găsirea, dar din păcate a fost găsit corpul neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale – a fost pornită o cauză penală pentru omor. Potrivit primelor informații pe care le avem, cauza decesului a survenit în rezultatele unor traume cranio-cerebrale, urmează expertiza care să răspundă la mai multe întrebări, dacă sînt stabilite și alte leziuni corporale care au legătură cu decesul. Dacă există careva substanțe psihotrope în sîngele victimei”, a declarat Ion Munteanu. Fiind întrebat dacă există și alte victime care au avut de suferit din cauza suspectului de 45 de ani care a fost arestat de oamenii legii, Ion Munteanu a spus că nu dispune de astfel de informații. „Pînă la finele zilei de azi nu am astfel de informații despre alte victime. Totodată, la etapă actuală avem un singur suspect”, a declarat procurorul general interimar.

sursa: noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorul-general-interimar-a-facut-publice-primele-concluzii-in-cazul-fetei-disparute-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19