Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Un american care a comandat pe Internet un televizor a primit in schimb o arma de foc

Un american din Washington, care a comandat pe Internet un televizor, a fost surprins cand a primit o arma de asalt semiautomata, a anuntat miercuri politia americana citata de AFP.

Mediafax relateaza ca autoritatile americane au inceput o ancheta dupa ce au fost anuntati de Seth Horvitz ca a primit un coletul in care se afla arma de asalt tip SIG Sauer Sig716.

Politistii „au fost putin socati la inceput, nu au mai avut de a face cu o astfel de situatie pana acum. Mi-au cerut datele si mi-au spus ca vor veni sa recupereze arma pentru ca este ilegal sa o pastrez. Si este, de asemenea, ilegal sa o transport cu masina, deci nu as fi putut sa o duc eu (la sectia de politie – n.r.)”, a povestit americanul pentru postul de televiziune Fox 5.

Desi adresa de pe colet era a lui Horvitz, care comandase un televizor ecran plat de pe site-ul Amazon.com, factura din interiorul pachetului era adresata unui magazin de arme din statul estic Pennsylvania.

Un purtator de cuvant al politiei din Washington a declarat pentru AFP ca a fost demarata o ancheta. Incidentul survine la cateva zile dupa ce au avut loc in SUA doua atacuri armate.

„Am vazut in ultimele saptamani distrugerile pe care acest tip de arme le pot face”, a declarat Dan Gross, presedintele unei asociatii de lupta impotriva violentelor provocate de arme de foc. „Trebuie sa facem mai mult si sa nu fim o tara in care arme de asalt ajung in mainile unor indivizi periculosi”, a adaugat Dan Gross.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-un-american-care-a-comandat-pe-internet-un-televizor-a-primit-in-schimb-o-arma-de-foc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19