Select your Top Menu from wp menus

Focul a pârjolit o casa din s.Isacova. Presupunere de incendiere intenţionată

O casa din satul Isacova, Orhei a ars aproape in intregime. Scrum s-a ales si dintr-o constructie auxiliara din aceeasi gospodarie. Exista banuieli ca fosul ar fi fost pus chiar de  feciorul gospodarilor. Parintatii tanarului, in  varsta de 22 de ani, se afla  la munca in Italia.

Vladimir Druta, inspector al serviciului antiincendiar Orhei,  a relatat ca incendiul a izbucnit la ora tarzie miercuri, 8 august. Pompierii au reusit  sa salveze doar un sfert  din casa de locuit cu 5 camere. O  constructie separata, cu S de peste 20 m2, a ars in intregime.

Potrivit sursei, in gospodaria  parjolita se afla  feciorul gospodarilor. Acesta  ar fi  disparut insa la putin timp dupa ce la fata locului a   venit grupa operativa de la comisariatul de politie.

Vecinii povestesc ca  baiatul   s-a intors din Italia. Cheile de la gospodarie se aflau la niste mahaleni pe care tanarul i-ar fi sunat din timp  pentru a-i descuia poarta.  Se presupune ca acesta s-a infuriat atunci cand a gasit poarta incuiata si a dat foc casei parintesti.

Cazul este cercetat de politia din  Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/focul-a-parjolit-o-casa-din-s-isacova-presupunere-de-incendiere-intentionata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19