Select your Top Menu from wp menus

Poliţiştii români de frontieră nu le dau voie flăcăilor basarabeni, peste Prut

Politistii de frontiera romani, din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, pe timpul executarii unei misiuni specifice de supraveghere, au depistat si retinut doi cetateni din Republica Moldova care au trecut ilegal frontiera de stat.
In cadrul cercetarilor efectuate si din declaratiile barbatilor politistii de frontiera au stabilit ca cei in cauza sunt, din Republica Moldova, in varsta de 33 respectiv 26 ani si au trecut ilegal frontiera de stat, traversand inot raul Prut, cu scopul de a ajunge in municipiul Iasi, in vederea gasirii unui loc de munca.
Politistii de frontiera au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, in vederea luarii masurilor legale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politistii-romani-de-frontiera-nu-le-dau-voie-flacailor-basarabeni-peste-prut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19