Select your Top Menu from wp menus

Stefan Stoica, ex-antrenor al „Milsami” Orhei, isi ocheste jucatori

Fostul antrenor al clubului „Milsami-Ursidos” Orhei se afla din nou  în Moldova.  Antrenorul român, care a plecat de la aceasta echipa in luna august a acestui an, a venit pentru a vedea potenţialii jucători pentru noua sa echipă.

Stefan Stoica a asistat la mai multe meciuri de fotbal din cadrul campionatului Moldovei. Acesta a fost vazut si la ultimul meci al etapei pe care fostii sai discipoli l-au jucat  pe 29 noiembrie pe terenul complexului sportiv Orhei, in compania Sf.Gheorghe Suruceni. Stoica a evitat insa sa vorbeasca atunci cu presa.
Stoica a infirmat zvonurile potrivit cărora el ar putea să-l înlocuiască pe antrenorul principal al selecţionatei Moldovei, compatriotul său – Gabi Balint.
Cert este deja ca Stoica nu are planuri nici cu „Milsami-Ursidos” Orhei al carei antrenor, de sambata, 3 decembrie, este Sergiu Clescenco.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/stefan-stoica-ex-antrenor-%e2%80%9emilsami-ursidos%e2%80%9d-orhei-isi-ocheste-jucatori-isi-cauta-jucatori-pentru-noua-sa-echipa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19