Select your Top Menu from wp menus

Sergiu Cleșcenco este noul antrenor al echipei Milsami Ursidos Orhei

Sergiu Cleșcenco (39 de ani) este  noul antrenor al echipei Milsami Ursidos Orhei. Cleșcenco a semnat un contract pentru o perioadă de 2,5 ani.

Noul antrenor a fost prezentat sambata  echipei, după care a ținut o conferință de presă, alături de vice-președintele clubului orheian, Petru Jardan, dupa cum noteaza informatia plasata pe pagina web a clubului.

Cleșcenco a declarat că este fericit că a ajuns la o echipă de talia Milsami Ursidos Orhei. Tot sambayta, 3 decembrie, acesta a sustinut prima sa conferinta de presa in calitate de anrenor a echipei Milsami Ursidos Orhei.

Sergiu Cleșcenco s-a născut la 20 mai 1972 la Criuleni. El este unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști din istoria Moldovei. A îmbrăcat de 69 de ori tricoul naționalei și a marcat 11 goluri, fiind golgheterul all-time al naționalei Moldovei.

Cleșcenco a jucat la echipele Zimbru Chișinău, Spartak Oriol (Rusia), Go Ahead Eagles (Olanda), Zenit St.Petersburg (Rusia), Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv, Bnei Yehuda (toate Israel), Cernomoreț, Sibiri și Metallurg (toate Rusia).

În calitate de antrenor activează din anul 2008, pregătind până acum naționalele de juniori ale Moldovei, Under 17, 19.

Amintim ca Cklescenco a venit la Milsami Ursidos in locul romanului Gabi Stan care si-a reziliat contractul cu patronii echipei pe 30 noiembrie, dupa ultimul joc din prima etapa a Campionatului, cu Sf. Gheorgjhe Susurceni incheiat cu 0:1.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sergiu-clescenco-este-noul-antrenor-al-echipei-milsami-ursidos-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19