Select your Top Menu from wp menus

Salariile şefilor instituţiilor medico-sanitare publice de la Orhei – între 7 mii şi 11 mii lei, suplimentele – între 25% şi 50 % //DOC

Conducătorii instituţiilor medico-sanitare publice (IMSP) din raionul Orhei vor primi salarii de funcţie care oscilează între 7 mii şi 11 mii de lei şi suplimente  în mărime de 25% până la 50% din salariul de funcţie.

Şefii celor 13 Centre de sănătate publică din localităţile rurale vor avea un salariu lunar de 7000 de lei. Cu 1000 de lei mai mult vor primi conducătorii Centrelor de Sănătate nr.2 şi nr.3 din oraşul Orhei, iar şeful Centrului de Sănătate nr.1 va primi cu 2000 de lei mai mult în raport cu medicii-șefi din sate.
Cele mai mari salarii de funcţie, în mărime de 11 mii şi 10 mii de lei, vor fi ridicate de către directorul şi, respectiv, vicedirectorul Spitalului raional Orhei.

Conducătorii IMSP  de la Orhei vor mai beneficia lunar de suplimente care, în majoritatea cazurilor, constituie o jumătate din salariul de funcţie. Doar şefii Centrelor de Sănătate din Brăviceni,  Ivancea, Isacova și Ghetlova vor avea un supliment mai mic – în mărime de 35%, iar cel din Bulăeiști – în mărime de 25%.

Salariile de funcţie şi suplmentele pentru şefii IMSP  de la Orhei au fost aprobate la şedinţa din săptămâna trecută a Consiliului raional (CR) Orhei. Vicepreşedintele raionului , Dorin Zghibarță, care a făcut parte din comisia de evaluare instituită de Ministerul Sănătăţii, a declarat că mărimea suplimentelor diferă din cauza indicatorilor de activitate ale instituţiilor evaluate.

Zghibarță a făcut această precizare răspunzând la întrebarea consilierului „Partidului Nostru”, Igor Cîşlari. Un alt consilier raional, democratul Valentin Bodiu, a spus mai în glumă mai în serios că, dacă şi medicii de rând ar fi remuneraţi la aşa nivel, s-ar putea „evita bătăile în spitalul nostru”.

Salariile de funcţie şi suplmentele pentru şefii IMSP de la Orhei by Orhei on Scribd


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salariile-sefilor-institutiilor-medico-sanitare-publice-de-la-orhei-intre-7-mii-si-11-mii-lei-suplimentele-intre-25-si-50-doc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19