Select your Top Menu from wp menus

Orheiancă – snopită în bătăi de concubin, condamnată suspendat la închisoare, pentru că l-a înjunghiat

Judecatoria Orhei

O femeie din Orhei a fost condamnată cu suspendare la 4 ani de închisoare pentru că şi-a înjungiat concubinul, tăindu-i intestinul subţire, în timp ce acesta o bătea.  Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Orhei, iar potrivit materialelor dosarului, incidentul s-a produs la mijlocul lunii octombrie 2016.

Din declaraţiile concubinului, care este trecut drept parte-vătămată, şi a martorilor ( mama femeii condamnate şi o vecină) rezultă că în ziua cu pricina a fost consumat din abundenţă alcool, atât în casa mamei femeii (unde domiciliază cei doi concubini) cât şi într-o altă locuinţă din cartierul Slobozia Doamnei. Bărbatul care a fost înjungiat spune ca din cauza contuziei pe care o are din trecut nu ţine minte cele întâmplate , dar recunoaşte că a lovit-o cu pumnii. Apoi la bucătărie s-a apropiat de concubină pentru a o lovi din nou, după care cei doi au căzut iar el şi-a pierdut cunoştinţa.

Mama agresoarei, a declarat că a fost trezită de ţipetele femeiei, care cerea să fie chemată poliţia, iar concubinul o snopea în bătăi. Aceasta a încercat să intervină, dar a încasat şi ea câteva lovituri.
În noaptea cu pricina, în casă se afla şi vecina cuplului, împreună cu fetiţa sade  6 ani, care şi ea a asistat la scenele de violenţă. În instanţă,  vecina a mărturisit că a încercat să aplaneze conflictul, iar după ce a mers să caute telefonul pentru a alerta poliţia, s-a întors în bucătărie unde bărbatul deja era întins la podea.

Din declaraţiile martorelor rezultă că bărbatul a agresat-o pe femeie şi în trecut, deşi în ultimul an acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Potrivit sentinţei, cei doi s-au împăcat chiar a doua zi, iar bărbatul a declarat că de cele întâmplate este vinovat el. Instanţa de judecată a condamnat-o pe femeie la 4 ani de închisoare, cu o perioadă de suspendare pe acelaşi termen, pentru pricinuire de leziuni corporale grave.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheianca-snopita-in-batai-de-concubin-condamnata-suspendat-la-inchisoare-pentru-ca-l-a-injunghiat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19