Select your Top Menu from wp menus

Patru morți și cel puțin 20 de răniți în urma atacului terorist de la Londra

Cel puțin patru persoane au fost ucise și 20 rănite în două atacuri, se pare coordonate,care au avut loc în cursul după amiezii în perimetrul Parlamentului de la Londra, relatează BBC. Poliția califică drept „atacuri teroriste”.

O persoană a intrat cu o mașină într-un grup de pieton de pe podul Westminster, din apropierea Parlamentului, după care șoferul vehiculului a atacat un ofițer de poliție care păzea intrarea în Parlament a legislatorilor. BBC relatează că polițistul a fost înjunghiat și a murit mai târziu la spital.
Atacatorul a fost împușcat de alti polițiști.Atacurile survin în ziua când se împlinește un an de la atacul terorist de la Bruxelles, organizat de membri grupului implicat și în atacul terorist de la Paris din noiembrie 2015, soldat cu 130 de morți și 368 de răniți.
Atacul de la Bruxelles fusese revendicat de organizația teroristă a Statului Islamic.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patru-morti-si-cel-putin-20-de-raniti-in-urma-atacului-terorist-de-la-londra/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19