Select your Top Menu from wp menus

Presupusul violator de la pensiunea din Râşnov , eliberat din arestul politiei

Barbatul acuzat că ar fi violat–o  pe  fata cazuta de la etaj la o pensiune din Râşnov a fost eliberat, din arestul Poliţiei Braşov, la cererea avocatilor care afirma ca Ion C.   nu este vinovat.
Adevarul.md scrie ca recent  banuitul a participat la un experiment judiciar la pensiunea din Râşnov, unde se presupune că a violat-o pe Domnica N.,  de 21 de ani. Dupa cum noteaza publicatia ciata , experimentul a fost benefic pentru barbat,  în sensul că a întărit o parte din declaraţiile sale. Totodată, si  rezultatele unor probe biologice recoltate de la victimă, ar arata  că cei doi nu au întreţinut raporturi sexuale.
Amintim ca incidentul s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, când Domnica N. a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov. Barbatul si tanara, ambii din R.Moldova,  se aflau in Romania in calitate de turisti.
Victima, a fost deja externată din Spitalul Judeţean Braşov  insa asa si  nu îşi aminteşte cum a căzut de la etaj.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presupusul-violator-de-la-pensiunea-din-rasnov-eliberat-din-arestul-politiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19