Select your Top Menu from wp menus

La Teleseu, un barbat a murit din cauza frigului. A fost si intoxicare?

Un barbat din satul Teleseu a decedat la sfarsitul saptamanii trecute.  Efortul medicilor de a-l scoate din starea de hipotermie a fost zadarnic. Nu este exclusa nici versiunea unei intoxicari initiale a victimei frigului cu monoxid de carbon.
Potrivit medicului-sef al serviciului de asistenta medicala urgenta Orhei, Lilian Croitoru,  duminica, 29 ianuarie, medicul de familie din Teleseu a fost anuntat despre barbatul gasit fara miscare in propria-i casa. La randul sau, medicul de familie i-a apelat pe colegii de la urgenta.
Oricum, barbatul inghetat  nu a mai putut fi readus la viata si a murit in prezenta echipei de salvare.
Medicul-sef, Lilian Coirotoru a mai relatat ca tinand seama de gerul care persista, de marti, 31 ianuarie, serviciul 903 va prezenta zilnic informatii despre deservirea cazurilor  specifice, la Consiliul raional Orhei.
Amintim in context ca luni, in cadrul unei sedinte la care au fost invitati presedintii raioanelor din republica,  prim-ministrul Vlad Filat s-a referit inclusiv la necesitatea organizarii lucrului in conditiile timpului deosebit de geros.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/frigul-sisau-monoxidul-de-carbon-de-vina-pentru-moartea-unui-teleseuean/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19