Select your Top Menu from wp menus

Surpriza: Trupa Spice Girls se reuneste

Secretul trebuia să fie bine păstrat, însă Mel B s-a dat de gol în cursul unui interviu la televiziunea australiană. În timp ce povestea despre o eventuală refacere a grupului Spice Girls pentru Jocurile Olimpice, ea a menţionat din greșeală de un alt proiect.

„Cred că recitalul pentru jubileul reginei este evenimentul asupra căruia mă voi concentra cel mai mult”, a spus Mel B, informează The Sun, citat de click.ro.

Potrivit ziarului britanic, cântăreaţa şi-a dat seama imediat că a dezvăluit un secret important despre Spice Girls şi s-a grăbit să schimbe subiectul. Chiar dacă a trecut repede în public peste refacerea grupului Spice Girls, Mel B a confirmat în faţa membrilor studiourilor de televiziune că formaţia se va reuni pe scenă, pe 4 iunie, la Buckingham Palace, pentru un concert special în cinstea familiei regale britanice.

sursa: click.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/surpriza-trupa-spice-girls-se-reuneste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19