Select your Top Menu from wp menus

Născut în cămaşa//Un bărbat scos nevătămat de salvatorii din Orhei din maşina strivită de un pilon de electiritate FOTO

Şoferul unui automobil a supravieţuit unui impact dublu cu un pilon de electricitate de pe carosabil. Accidentul s-a produs azi seara, la Peresecina, iar salvatorii l-au scos pe bărbat viu şi nevătămat, din mașina distorsionată.

Potrivit lui Dumitru Belinschi, locotenent al Serviciului de salvatori din cadrul Direcţiei Situaţii Exceptionalle Orhei, intervenţia salvatorilor a fost solicitată la ora 18:45, de către poliţia din Orhei. Apelul a parvenit din cauza accidentului rutier  produs pe traseul Chișinău-Soroca, în preajma satului Peresecina.

În urma derapării de pe carosabil, un autovehicul de marcă BMW a fost proiectat într-un pilon de electricitate. Din cauza ciocnirii violente, pionul s-a prăbuşit peste mașină și l-a blocat pe şofer în interior. Datorită intervenţiei prompte a salvatorilor, conducătorul auto a fost eliberat dintre fiarele automobilului.

Din fericire, în afară de şofer, care a s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, în salon nu se mai afla nicio persoană.

  • accident peresecina 1
  • accident peresecina 3
  • accident peresecina 2
  • accident peresecina 4

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nascut-in-camasaun-barbat-scos-nevatamat-de-salvatorii-din-orhei-din-masina-strivita-de-un-pilon-de-electiritate-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19