Select your Top Menu from wp menus

Deputații PLDM au sesizat Curtea Constituțională

Deputații fracțiunii parlamentare a PLDM au depus o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând examinarea constituționalității hotărârii Parlamentului din ianuarie 2016 prin care a fost învestit Guvernul Filip și programul său de activitate. Potrivit deputatului PLDM, Grigore Cobzac, solicitarea vizează exclusiv partea ce ține de membrii Executivului asupra cărora există suspiciuni de implicare în schema de export a „anabolizantelor” prin intermediul ÎS „Poșta Moldovei”., transmite IPN.

Deputatul liberal democrat a scris pe o reţea de socializare că Parlamentul, atunci când a acordat vot de încredere Guvernului, a încălcat procedura de verificare a integrității candidaților și pe cea de învestire a Guvernului. „Prin această sesizare, Curtea Constituțională este supusă unui test de obiectivitate și consecvență. Asta, deoarece în argumentarea noastră constatăm o similitudine și facem trimitere la practica anterioară a Înaltei Curți”, a scris Grigore Cobzac.

Fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat, la începutul lunii iunie, a inițiat și moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip, în contextul implicării, acoperirii și lipsei acțiunilor de contracarare a traficului de substanțe anabolizante, prin intermediul ÎS „Poșta Moldovei”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatii-pldm-au-sesizat-curtea-constitutionala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19