Select your Top Menu from wp menus

Mihai Ghimpu și-a retras semnătura de pe Acordul de colaborare cu PPEM

Președintele Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, a anunţat astăzi că își retrage semnătura de pe Acordul de colaborare cu Partidul Popular European din Moldova (PPEM), informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al PL, drept motiv de retragere a semnăturii a servit faptul că „PPEM nu a anunțat că se retrage din alianța tacită pe care o are cu PSRM, PN și PCRM în Consiliul Municipal Chișinău”.

„Este blamabil faptul că domnul Iurie Leancă a mers la Bruxelles, București și Sofia și a vorbit despre integrare europeană, iar la Chișinău s-a aliat cu partidele pro-ruse, care sînt anti-naționale și anti-europene”, a precizat aceeaşi sursă.

Preşedintele PPEM, Iurie Leancă, nu a răspuns la telefon pentru a comenta decizia luată de liderul PL.

La 29 iulie curent, majoritatea parlamentară a semnat cu PPEM un Parteneriat Național pentru Integrarea Europeană, acordul politic avînd drept obiectiv modernizarea R. Moldova și integrarea acesteia în UE.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mihai-ghimpu-si-a-retras-semnatura-de-pe-acordul-de-colaborare-cu-ppem/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19