Select your Top Menu from wp menus

Pronosticurile anturajului lui Shor se ADEVERESC. Află cum

După sărbători va avea loc o nouă şedinţă de judecată şi atunci vom apela din nou la susţinerea voastră. Astfel de pronosticuri au fost făcute de către persoane din anturajul apropiat al lui Ilan Shor, la încheierea protestului organizat la Chişinău la sfârşitul lunii august. Din week-end-ul trecut a devenit clar că aceste vorbe nu au fost aruncate în vânt, pentru că din nou străzile Orheiului sunt cutreierate de o autospecială care îi cheamă pe orheieni a Chişinău.

La 25 august, imediat după ce Curtea de Apel a respins recursul privind eliberarea lui Shor din arest la domiciliu, în faţa mulţimii a venit unul din avocaţii primarului de Orhei, Denis Ulanov, în trecut – angajat al Băncii Socială, care a fost devalizată şi ea prin schema furtului miliardului, şi a anunţat că următoarea şedinţă de judecată va avea loc foarte repede. Tot atunci, liderul fracţiunii Pentru Orhei, covârşitor constituită din reprezentanţi ai MSPR Ravnopravie, consilierul orăşenesc, Pavel Verejan, a spus că la începutul lunii septembrie din nou se va apela la cei care îl susţin pe Ilan Shor.

În timpul protestului,  un alt consilier din aceeaşi echipă, Cristian Botnarenco, l-a descris pe primarul de Orhei ca pe o persoană cinstită care  „merită susţinerea oamenilor care au beneficiat de ajutorul dumnealui”, iar fostul fruntaş al PPCD, actualmente consilier al lui Shor, Dinu Ţurcanu, i-a invitat pe locuitorii sectoarelor din Orhei prezenţi la protest să-şi   vocifereze  susţinerea pentru Shor prin încordarea corzilor vocale.

Pentru următorul protest în favoarea lui Ilan Shor care, după cum reiese din apelurile difuzate de autospeciala care circulă prin oraş deja de 3 zile va avea loc marţi după amiază, susţinătorii lui Shor sunt anunţaţi că se pot aduna nu doar în centrul oraşului, ci şi prin sectoare. De obicei, organizatorii protestelor concentrează în locurile respective mai multe unităţi de transport.

Amintim că primarul de Orhei se află în arest la domiciliu, în timp ce unul din dosarele penale pe numele său – pentru escrocherie şi spălarea a 5 miliarde de lei  se află  în instanţa de judecată.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pronosticurile-anturajului-lui-shor-se-adeveresc-afla-cum/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19