Select your Top Menu from wp menus

Calea a doi deputați: de la PCRM la PD-ul lui Plahotniuc în 2017 și de la PD la Partidul Șor în 2020

Photo Credit To anticoruptie.md

Deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care au părăsit vineri Partidul Democrat, au anunțat luni că aderă la Partidul Șor. Astfel, fracțiunea Partidului Șor din Parlament s-a mărit de la șapte la nouă deputați, scrie anticoruptie.md , care oferă mai multe detalii despre cei doi parlamentari. Printre acestea se numără faptul că cei doi au ocupat funcții înalte în perioada guvernării PCRM de până în 2009, iar în 2015 împreună cu alți deputați au părăsit fracțiunea PCRM, aderând într-un final la Partidul Democrat. În februarie 2020 Președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin a declarat că cei 14 deputați care au plecat în decembrie 2015 din PCRM, iar ulterior au aderat la PDM, ar fi primit în schimb cinci milioane de euro. Ei ar fi primit diferite sume de bani, cel mai bine fiind răsplătite „grupele de organizatori” care i-au ademenit. Declarația a fost făcută la emisiunea Politica de la TV8.
În 2015 deputații plecați din PCRM şi-au exprimat disponibilitatea de a soluţiona criza politică profundă pe care o trăieşte Moldova prin formarea unui Guvern competent şi care nu va fi ostaticul unor interese înguste ale liderilor de partid. Aceștia au susținut candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru funcția de prim-ministru.
Azi Violeta Ivanov a publicat pe contul său de facebook un mesaj în care spune că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul „ȘOR”. Această formațiune politică, chiar dacă a fost în opoziție, a realizat proiecte sociale și de infrastructură importante și are un program economic viabil și soluții concrete pentru depășirea crizei cu care se confruntă țara”, își justifică Ivanov decizia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/calea-a-doi-deputati-de-la-pcrm-la-pd-ul-lui-plahotniuc-in-2017-si-de-la-pd-la-partidul-sor-in-2020/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19