Select your Top Menu from wp menus

Vizită eşuată la sediul Partidului „Șor” din incinta Primăriei Orhei. E nevoie de permisiunea lui Ilan Șor

Astăzi, am mers ‘pe teren’, la sediul  Partidului Șor  care se află în incinta Primăriei Orhei. Vizita a fost întreprinsă în scopul evitării neclarităţilor şi inexactităţilor care ar mai putea să apară la reflectarea subiectelor legate de sediul şi locaţiunea în cauză.  Intenţia, însă, a eşuat. Pentru a vedea  încăperile şi a lua imagini va trebui să obţinem permisiunea lui Ilan Șor (Shor), ca preşedinte al respectivei formaţiuni politice.

Vezi si Cum spaţiul din incinta Primăriei Orhei a ajuns la Partidul „Șor”?

Persoanele care se aflau în interior au interzis ca să fie făcute imagini. Asta, după ce a mai trebuit de aşteptat ca uşa de la intrare, pe care scrie că programul  este de la ora 9 până la ora 18, să fie descuiată. La întrebarea dacă se poate de vorbit cu cineva din superiorii partidului, care ar aproba documentarea, gardianul l-a numit pe Ilan Șor.

Vezi si Cum comentează Primăria Orhei informaţiile despre amplasarea Partidului „Șor” în încinta instituției

Am telefonat-o pe Alina Șargu, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Partidului Șor, dar aceasta a spus că este ocupată şi că va reveni mai târziu. I-am expediat un SMS, iar apoi la adresele de e-mail ale  Partidului Șor  şi Alinei Șargu a fost trimisă o solicitare pe numele președintelui formațiunii, Ilan Șor, prin care am rugat  să fie permis accesul în încăperile  Partidului Șor  din  incinta Primăriei Orhei, cu posibilitatea realizării unor imagini de  la fața locului.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vizita-esuata-la-sediul-partidului-sor-din-incinta-primariei-orhei-e-nevoie-de-permisiunea-lui-ilan-sor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19