Select your Top Menu from wp menus

Șeful Delegației UE, în discuții cu președintele țării: UE nu condiționează

Uniunea Europeană nu condiționează și nu se poate expune împotriva semnării de către Republica Moldova a unor acorduri, inclusiv de liber schimb, cu alte state sau uniuni, dacă aceste documente nu contravin Acordului de Asociere cu UE. Declarația a fost făcută de către șeful Delegației UE la Chișinău, Pirkka Tapiola, în cadrul unei întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Președinției, în cadrul întrevederii părțile s-au referit la semnarea Memorandumului de colaborare dintre Republica Moldova și Uniunea Eurasiatică și la eventuala obținere de către Moldova a statutului de stat observator în această uniune. Subiectul urmează a fi examinat pe data de 14 aprilie la Bișkek, în cadrul Consiliului Economic Eurasiatic Suprem.

Președintele Igor Dodon a reiterat poziția că Moldova trebuie să aibă relații bune atât cu partenerii din Vest, cât și cu cei din Est, subliniind că va fi protejat și promovat interesul cetățenilor și al producătorilor autohtoni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seful-delegatiei-ue-in-discutii-cu-presedintele-tarii-ue-nu-conditioneaza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19