Select your Top Menu from wp menus

23 de oameni au fost raniti dupa ce un autobuz s-a rasturnat, la Chisinau

 Un autobuz care se deplasa pe ruta Chișinău – Grătiești s-a răsturnat chiar în apropierea cimitirului Sfântul Lazăr.

Numărul total al răniților aduși la Urgență din acest accident este de 23. Printre aceștia se afșă și o femeie gravidă, cu o sarcină de 20 de săptămâni. Starea ei este stabilă în acest moment.

Din datele preliminare mai mulți pasageri au traumatisme în zona capului și toracice. La fața locului au fost trimise șase echipaje de ambulanță pentru a scoate  răniții dintre fiarele contorsionate ale vehiculului.

  Autobuzul răsturnat, un MAN de culoare verde, plecase pe ruta Chișinău – Grătiești – Bulboaca. Accidentul a avut loc la ora 14.34.

Șoferul a scăpat teafăr din accident. El le-a spus polițiștilor că o mașină i-a tăiat calea și că a intrat cu roțile într-un șanț, după care a pierdut controlul volanului.

sursa: adevarul.md

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/23-de-oameni-au-fost-raniti-dupa-ce-un-atutobus-s-a-rasturnat-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19