Select your Top Menu from wp menus

Seismologii anunta un cutremur de sapte grade în România!

Preşedintele onorific al Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, a afirmat că în România s-ar putea produce anul acesta un seism de până la 7 grade pe Richter.

„Anul acesta, România ar putea fi zguduită de un cutremur cu o magnitudine cuprinsă între 6 si 7 pe scara Richter”, a declarat profesorul Gheorghe Marmureanu, informează hotnews.ro, citat de click.ro.

Mesajul vine la 35 de ani distanţă de la seismul devastator din 1977. Experţii sunt de părere că, atâta vreme cât mişcarea tectonică nu va depăşi 7 pe scara Richter, clădirile rezistă.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/seismologii-anunta-un-cutremur-de-sapte-grade-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19