Select your Top Menu from wp menus

Facilitati fiscale pentru companiile IT din R.Moldova

Companiile IT, care se vor ocupa de dezvoltarea software în Republica Moldova, vor beneficia de facilităţi fiscale, potrivit noilor modificări la legislaţia fiscală propuse de Comisia parlamentară pentru economie buget şi finanţe.

Modificările la legislaţie prevăd că angajatorii şi angajaţii vor plăti un impozit la fondul social în sumă de două salarii medii pe economie. Iar venitul mai mare de 7100 lei nu va fi taxat.

Iniţiatorii modificărilor spun că prin introducerea facilităţilor se intenţionează  stimularea înfiinţării noului tip de business, de dezvoltare a sosftware pentru domeniul energetic, industrial şi agricultură. Totodată iniţiatorii spun că legislaţia fiscală pentru dezvoltarea sectorului IT din Republica Moldova este cea mai bună din regiune.

sursa:24 H.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/facilitati-fiscale-pentru-companiile-it-din-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19