Select your Top Menu from wp menus

„Cantareata” Paris Hilton nici nu canta in ultimul sau clip VIDEO

Ultimul clip video din portofoliul lui Paris Hilton a ajuns, ieri, pe internet. În videoclipul melodiei ‘Drunk Text’ Paris Hilton nu are nici măcar o singură notă muzicală.

Ea recită, doar, câteva versuri: „Nimeni nu este în siguranţă în twittersfer (…) Să fiu al naibii dacă, după asta, o să ajung la o cină târzie, cu lenjeria pe care am purtat-o aseară, în poşetă”, scrie evz.ro.

Acest videoclip nu este oficial, fiind „scăpat” pe Internet. Tocmai de aceea, reprezentanţii artistei au precizat că Paris Hilton continuă să facă muzică, însă, videoclipul, filmat acum un an, nu urma să fie inclus pe albumele viitoare. „Primul single va fi lansat în câteva luni şi vom anunţa pe toată lumea atunci când va veni momentu”, au mai spus PR-iştii lui Paris Hilton.

Videoclipul despre care se vorbeşte zilele acestea a fost realizat în colaborare cu Manufactured Superstars. Trupa a sărit în apărarea lui Paris şi a precizat că muzica pe care o va interpreta aceasta „va impresiona audienţa”.

sursa: evz.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cantareata-paris-hilton-nici-nu-canta-in-ultimul-sau-clip-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19