Select your Top Menu from wp menus

From Russia with love la Penitenciarul Rezina

Marţi, 29 octombrie, angajaţii Serviciuliu regim şi supraveghere din Rezina, au curmat â o tentativă de introducere pe teritoriul instituţiei a obiectelor interzise, anunţă serviciul de presă al DIP.

La Penitenciarul nr.17-Rezina. în urma verificării unei scrisori, parvenite prin intermediul poștei, angajaţii instituţiei au depistat trei bancnote, a cîte 100 ruble rusești.

Răvașul cu valută străină a fost expediat din Rusia , de la o cetăţeană a acestui stat și urma să ajungă la un deținut, în vârstă de 53 de ani, condamnat la detenție pe viață.

Cazul a fost documentat , materialele acumulate fiind transmise Inspecotartului de Poliţie raional.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/from-russia-with-love-la-penitenciarul-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19