Select your Top Menu from wp menus

Două angajate ale unui centru comercial reţinute pentru luare de mită

Centrul Național Anticorupție, în comun cu Pocuratura Anticorupţie, anunţă despre reţinerea în flagrant, pentru luare de mită, a managerului şi juristei unui centru comercial din Capitală.

Temei pentru pornirea procesului penal a servit plîngerea depusă de reprezentantul unei firme. Din conţinutul actului de sesizare rezultă că, managerul în participaţie cu jurista, i-ar fi estorcat 3500 euro, pentru rezilierea contractului de locaţiune a spaţiului comercial, închiriat de către agentul economic pe care-l reprezenta.

Bănuitele au fost prinse în flagrant, în seara zilei de ieri, imediat după primirea banilor estorcaţi de la petiţionar.

Jurista întreprinderii a fost reţinută preventiv pentru 72 ore, iar managerul este cercetat în stare de libertate.

Dacă vor fi recunoscute vinovate, bănuitele riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale sau cu închisoare de la 2 la 7 ani, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-angajate-ale-unui-centru-comercial-retinute-pentru-luare-de-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19