Select your Top Menu from wp menus

Incredibil: Fiecare al 10-lea locuitor al capitalei este şef!

Fiecare al 10-lea locuitor al capitalei este şef. La această concluzie au ajuns ziariştii de la „Moldova Suverană”, care au efectuat un studiu al datelor privind numărul de angajaţi în organele administraţiei publice centrale şi locale.

După cum relatează TRIBUNA, ei fac trimitere la datele statistice oficiale care arată că în organele administraţiei publice centrale şi locale din întreaga ţară activează 208 693 de persoane.

„Dacă raportăm această cifră la indicatorul statistic oficial pe anul trecut privind populaţia ocupată, adică numărul locuitorilor ţării noastre care au un loc de muncă, care se cifrează la 1 milion 173 mii de persoane, apoi rezultă că doar în agricultură lucrează mai mulţi oameni”, scrie publicaţia, care atrage atenţie asupra faptului că „ponderea armatei de funcţionari publici din ţară se ridică aproape la 18% din numărul total al celor ce muncesc în Republica Moldova”.

„Doar în cabinetele administraţiei publice centrale care rînduiesc treburile în ţară s- au plodit 81 178 de funcţionari publici. Adică, practic, fiecare al zecelea locuitor al capitalei este „nacialnik”, afirmă publicaţia.

sursa: tribuna.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incredibil-fiecare-al-10-lea-locuitor-al-capitalei-este-sef/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19