Select your Top Menu from wp menus

Pagube de peste 30 de milioane de lei din cauza ploilor torenţiale

Ploile torenţiale din luna mai curent, au provocat pagube materiale de peste 34,7 de mln. de lei. Acestea au afectat 34 de localităţi din 14 raioane ale ţării.
Potrivit  Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE), în urma ploilor torenţiale a fost distrusă o casă de locuit, nouă locuinţe au fost avariate, șapte deteriorate, iar alte 16 inundate.

Cel mai mult au avut de suferit locuitorii satului Alexăndreni, din raionul Sângerei, unde în urma ruperii digului de la un iaz a fost inundată o bună parte a localităţii.

Ploile torenţiale au afectat 600 de hectare de livezi, 1210 de hectare de vii, peste 6300 de hectare de semănături, precum şi circa 73 de hectare de grădini particulare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pagube-de-peste-30-de-milioane-de-lei-din-cauza-ploilor-torentiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19