Select your Top Menu from wp menus

Salvatorii din regiunea Orhei au fost implicați în soluționarea mai multor situații excepționale. Printre intervenții se numără salvarea unei pisici

Photo Credit To foto simbol

În prima săptămîna a lunii februarie angajații DSE mun. Orhei au fost implicați în mai multe intervenții cum ar fi stingerea focului, tractări auto, salvarea animalelor, deblocări de uși. Potrivit ofițerului superior din cadrul DSE Orhei, în cele patru Unități ale Salvatorilor și Pompieri din Orhei, Rezina, Telenești și Șoldănești au parvenit următoarele solicitări:

La 01 februarie 2021 la Orhei salvatorii au deblocat o ușă, iar la Rezina salvatorii au sărit în ajutorul unui șofer care a rămas blocat în zăpadă, fiindu-i  tractat automobilul.

La 02 februarie curent salvatorii din Orhei au avut o intervenție mai puțin obișnuită. A fost salvată o pisică, care a rămas blocată pe un pilon de electricitate din str. Tricolorului, Orhei.

În seara zilei de 03 februarie pompierii din Telenești au stins incendiul la coșul de fum dintr-o gospodărie din s. Ghiliceni.

Tot la Telenești, în Chițcanii Vechi la 04 februarie a ars intr-o gospodărie bucătăria de vară. Pompierii au intervenit operativ pentru a lichidarea incendiului.

DSE mun. Orhei reiterează că printr-un comportament preventiv, va salvati viata și bunurile.

Dacă sunteți victeme sau martori a unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salvatorii-din-regiunea-orhei-au-fost-implicati-in-solutionarea-mai-multor-situatii-exceptionale-printre-interventii-se-numara-salvarea-unei-pisici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19