Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr din Seliște,Orhei a fost bătut și răpit de prietenii de pahar

La 4 februarie curent, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un tânăr cu vârsta de 22 de ani, originar din satul Seliștei, pe faptul că în urma unui conflict verbal cu un cunoscut ar fi fost bătut și urcat cu forța în automobilul agresorului, anunță Inspectoratul de Poliție Orhei

În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii din Orhei au stabilit că tânărul a consumat băuturi spirtoase împreună cu încă doi prieteni, iar ca urmare între partea vătămată și unul dintre bărbați s-a iscat un conflict verbal care a degenerat în bătaie.

Agresorul de 26 de ani, folosind o bâtă baseball din lemn, i-ar fi aplicat mai multe lovituri peste diferite părți ale corpului tânărului de 22 ani, ca mai apoi partea vătămată să fie urcată și transportată cu forța în portbagajul autoturismului până la marginea satului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru ,,Răpire de persoană,, , iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit legii penale, persoanele vinovate de așa infracțiune se pedepsesc cu închisoare de până la 10 ani.