Select your Top Menu from wp menus

Doi minori din Pohorniceni, Orhei sunt cercetaţi pentru jaful pe care l-ar fi comis, acum câteva zile

Doi minori, ambii de 17 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru jaful săvârşit asupra unui bărbat, acum câteva zile. Prezumtiva victima s-a plâns la poliţie că a fost atacat în timp ce se deplasa la locul de muncă, ramând fără telefon mobil, o sumă de bani şi alte lucruri, informează IP Orhei.

Bărbatul este originar din raionul Şoldăneşti, dar lucrează la Orhei. El susţine că persoane necunoscute l-au abordat în noaptea de 2 spre 3 ianurie, când se deplasa la locul de muncă. După ce i-au acoperit capul cu scurta, acestia i-au sustras telefonul mobil, geanta cu produse alimentare, buletinul de identitate şi 2000 de lei.

Bunuri sustrase, foto IGP Orhei

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigații întreprinse de către polițiștii din Orhei, suspecții au fost identificați, aceștia fiind doi minori, din satul Pohorniceni. Cei doi şi-au recunoscut vina și au predat benevol telefonul mobil, buletinul de identitate, geanta cu produsele alimentare și o parte din banii sustrași.

Minorii sunt la prima abatere de la lege și sunt cercetați în stare de libertate pentru jaf, având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.