Select your Top Menu from wp menus

VIDEO/FOTO Ea va reprezenta Moldova la concursul „Miss World 2012”

Pagina electronică oficială a concursului de frumusețe „Miss World 2012” a făcut publică lista cu câștigătoarele concursurilor naţionale de frumuseţe. În acest an, Republica Moldova va fi reprezentată de Ana Diaconu, care a primit coroana de regină a frumuseții la concursul Miss Moldova 2012, la 28 aprilie curent.
Studenta de la drept, în vârstă de 20 de ani, este originară din Chișinău și are o înălțime de 1.8 m. Potrivit sursei, Ana Diaconu a făcut modeling mai mulți ani.

  • Miss World Moldova 2012, Ana Diaconu   2
  • Miss World Moldova 2012, Ana Diaconu   1
  • Miss World Moldova 2012, Ana Diaconu   3
  • Miss World Moldova 2012, Ana Diaconu   4
  • Miss World Moldova 2012, Ana Diaconu   5

În acest an, din motive necunoscute, nu a fost organizat un concurs naţional de frumuseţe. Organizatorii nu au făcut declaraţii oficiale despre cauzele din care acest eveniment nu a avut loc. Corespondentul portalului NOI.md a încercat în zadar să contacteze conducerea Biroului ”Miss Moldova”.

În total, în acest an, la concurs vor participa 120 de fete. Printre favorite este reprezentanta Israelului. Anume israeliana a acumulat cele mai multe voturi. De asemenea, printre favorite se numără reprezentantele Cehiei, Indiei, Franţei şi Mexicului. Concursul se va desfăşura în luna august, la Ordos, Mongolia Interioară (regiunea autonomă din China).

Amintim că învingătoarea ediţiei de anul trecut a concursului „Miss Moldova-2011” , Veronica Popovici, nu a reuşit să treacă în semifinala concursului de frumuseţe