Select your Top Menu from wp menus

Un alt „adevăr” despre 7 aprilie; Cine l-a angajat pe Baghirov / VIDEO

Un video incredibil, sursa căruia nu este cunoscută, a apărut pe internet, în care se relatează cum a organizat bloggerul rus, Eduard Baghirov, revoluția din 7 aprilie 2009.

În video, cu o voce modificată, se spune că principala echipă care a organizat dezoridinile a fost formată din cetățeni ruși și condusă de Baghirov.

„Am participat la schimbarea regimului de guvernământ din Moldova. De ce? Pentru că sunt un aticomunist, iar Moldova intră în cele 3 țări pe care le iubesc. Când veni vorba să particip la lichidarea de la putere a hoțului care a guvernat acolo 8 ani, eu cu mare plăcere am dedicat acestui lucru mai bine de un an”, povestește Baghirov pentru un post de radio.

Totodată, Baghirov susține că a fost angajat de nimeni altul decât Mark Tkaciuk.

Puteți urmări mai jos filmul integral.

&nbs

sursa: jurnaltv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-alt-%e2%80%9eadevar-despre-7-aprilie-cine-l-a-angajat-pe-baghirov-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19