Select your Top Menu from wp menus

A fost găsit mormântul lui Isus Hristos?

Un realizator de filme canadiano-izraelian, Simcha Jacobovici, susţine că a descoperit, în apropierea unui bloc de locuinţe din Ierusalim, un mormânt în care ar fi fost îngropat Isus şi primii săi discipoli. 

Potrivit lui Simcha, locul sfânt se află la trei kilometri mai la sud de Oraşul Vechi al Ierusalimului, anunțăwashingtonpost.com, citat de ziare.com.

Jacobovici este convins că un mormânt pe care l-a explorat de curând găzduieşte rămăşiţele primelor discipoli ai lui Isus şi chiar ale Mântuitorului însuşi.

Realizatorul de filme nu este la prima descoperire. Cu nouă ani în urmă, Jacobovici a realizat un film despre  un osuar despre care se spune că ar adăposti oasele lui James, fratele lui Isus. Ulterior, în 2007, a realizat filmul „Mormântul pierdut al lui Isus”, pe care teologii l-au catalogat drept „arheopornografie”. În peliculă, regizorul susţine că în acelaşi mormânt s-ar afla rămăşiţele soţiei şi copilului său.

Cu toate acestea, oamenii de știință nu sunt de acord cu ”descoperirile” acestuia..


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-fost-gasit-mormantul-lui-isus-hristos/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19