Select your Top Menu from wp menus

Sondaj Imas: Vezi cu ce animale sunt comparati politicienii

Porc, cioara, leu, curcan, magarus. Sunt doar cateva dintre animalele cu care sunt asociati oamenii politici din Republica Moldova. Un sondaj realizat de IMAS releva ca politicienii sunt comparati cu animale in functie de calitatile si abilitatile lor.

Astfel, in timp ce premierul Vlad Filat este asociat leului, presedintele Nicolae Timofti este comparat cu… un miel. Daca Presedintele Parlamentului Marian Lupu le seamana moldovenilor cu un leu sau cu un elefant, liderul PCRM Vladimir Voronin este asocita cu porc, cioara sau leu. Primarul Dorin Chirtoaca este asociat unui cocos, iar liderul PL Mihai Ghimpu – cu un caine, cocos, curcan sau magarus.

Sondajul demonstreaza ca, in viziunea cetatenilor, persoana cu cea mai mare putere ramane a fi premierul Vlad Filat (41%), urmat de presedintele Nicolae Timofti (29%) si de presedintele Parlamentului Marian Lupu (14%).

Daca in topul celor mai puternici, seful statului este al doilea, in clasamentul celor mai influenti oameni politici, Timofti pcupa abia locul sase (3%). Primul este premierul Vlad Filat (31%), urmat de Vladimir Voronin (23%), Marian Lupu (12%), Vlad Plahotniuc (6%), Dorin Chirtoaca (4%). Al saselea este seful statului, urmat de Mihai Ghimpu si Igor Dodon.

Sondajul realizat de IMAS, numit si Barometrul de Opinie Reintegrat, a fost realizat pe ambele maluri ale Nistrului, in perioada 10-24 aprilie 2012.

sursa: inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sondaj-imas-vezi-cu-ce-animale-ii-asociaza-moldovenii-pe-politicieni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19