Select your Top Menu from wp menus

Bătaie la nunta fiicei lui Focșa. Corneliu Botgros, agresat de un nuntaș chiar pe scenă

Nunta fiicei ministrului Culturii, Boris Focșa, a fost marcată de un incident neplăcut. Lăutarul Corneliu Botgros a fost bătut de unul dintre invitați chiar pe scenă.

Cherchelit, nuntașul i-a cerut unui instrumentist să cânte încă o dată piesa „De ce plâng chitarele”. Pentru că muzicianul l-a refuzat, acesta l-a injurat. Botgros a intervenit și s-a ales cu câțiva pumni.

„L-am atenționat să nu facă gălăgie și să nu vorbească urât, după care el m-a lovit cu piciorul chiar acolo pe scenă. Eu m-am ridicat de pe scaun și am mai primit o lovitură, în față. Apoi au intervenit băieții noștri și chiar unii dintre invitați s-au sculat de la mese, l-au imobilizat, l-au scos afară, după care l-au expediat acasă”, a povestit fiul maestrului Nicolae Botgros, pentru Jurnal TV.

După incident, lăutarul a vorbit cu Boris Focșa, care a spus că nu-l cunoaște pe agresor, pentru că nu făcea parte din oastea sa de invitați. Muzicianul nu a decis încă dacă va depune o plângere la Poliție.

Acum câțiva ani, și Nicolae Botrgros a fost bătut la o nuntă. „Cred că e o coincidență, n-aș vrea să cred că cineva e pornit împotriva noastră”, a comentat fiul său.