Select your Top Menu from wp menus

Slusari acuză că urmează să apară dezinformări despre el: Cineva din gruparea Plahotniuc-Șor vrea să ne impună alianță cu „dracul”

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, acuză că în spațiul public ar urma să apară dezinformări în legătură cu o întrevedere recentă a sa cu președintele Igor Dodon, acuzând că în spate ar sta „cineva din gruparea Plahotniuc-Șor”.

Într-o postare pe Facebook, Slusari semnalează că „cineva ieri deja a încercat să arunce în spațiu public o știre mârșavă și falsă, precum ca eu recent m-am întâlnit cu Dodon și am discutat cu el ca noi să nu facem coaliția cu transfugi”.

El susține că ultima dată s-a văzut cu Dodon în noiembrie 2019 și că nu a mai avut întrevederi cu șeful statului de atunci.

„Igor Dodon este ultima persoana cu care eu cândva să mă așez să discut ceva, întrucât este un om extrem de corupt și un agent de influență a altui stat. Chiar când eram în coaliția cu PSRM multă lume poate confirma care a fost atitudinea mea fața de el”, a menționat Slusari.

El acuză că aceste zvonuri apar pentru că „cineva din gruparea Plahotniuc-Șor încearcă să impună cu orice preț pe Platforma DA să facă alianța cu dracu”.

„Degeaba! Noi reprezentăm altă clasă politică, nu suntem șantajabili și nu ne vindem. Platforma DA are propria agenda și nu va permite să fie folosită în razborci criminale între Plahotniuc, Dodon și Șor”, a încheiat Slusari.

sursa: cotidianul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/slusari-acuza-ca-urmeaza-sa-apara-dezinformari-despre-el-cineva-din-gruparea-plahotniuc-sor-vrea-sa-ne-impuna-alianta-cu-dracul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19