Select your Top Menu from wp menus

Scumpirile continuă la Orhei! Preţul unei calatorii în transportul public, pe raza oraşului Orhei, s-ar putea dubla.

Dupa ce brutariile din Orhei au anuntat despre scumpirea painii pe care o coc, a venit si randul transportatorilor de calatori.


Vezi: Se scumpeşte si pâinea coaptă de brutarii din Orhei 


Pretul unei calatorii in transportul public,   pe raza orasului Orhei, s-ar putea dubla. Asta,  in cazul in care edilii orasenesti vor accepta solicitarea S.A.”Coloana Auto – 2811″, care presteaza servicii de transportare a calatorilor cu maxi-taxi-uri, pe rutele urbane .
Un demers al intreprinderii “ Coloana Auto 2811” privind majorarea costului unei calatorii de la 2 la 4 lei a fost adus in atentia Consiliului orasenesc Orhei in cadrul sedintei de vineri, 14 septembrie
Potrivit primarului, Vitalie Colun, administratia intreprinderii „CA- 2811” isi argumenteaza solicitarea prin faptul ca tariful actual in marime de 2 lei a fost aprobat inca in anul 2006. Insa timp de peste 5 ani, pretul de cost al unei calatorii s-a  ridicat, din cauza scumpirii carburantilor si altor cheltuieli,  la 3, 96 lei .
Colun a spus ca, dupa ce alesii locali vor examina toate aspectele legate de majorarea tarifului, primaria ar putea sa pregateasca pentru sedinta urmatoare a Consiliului orasenesc un proiect de decizie corespunzator.
De mentionat si faptul ca in adresarea sa catre demnitarii orasenesti, Coloana Auto 2811 mai solicita  sa-i fie oferit dreptul de a presta serviicii pe rutele orasenesti inca timp de 3 ani, fara ca sa participe la un concurs nou.

Mai jos,  demersul  S.A. „CA-2811”:


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scumpirile-continua-la-orhei-pretul-unei-calatorii-in-transportul-public-pe-raza-orasului-orhei-s-ar-putea-dubla-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19