Select your Top Menu from wp menus

Revine din spital ACASA. Insa fara ca MEMORIA sa-i revina, dupa cadere

Tânăra care a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov  va fi externata maine din spitalul de la Brasov.

Domnica N.  spune că tot ce îşi mai aminteşte este că făcea grătar cu prietenii şi că a băut 150 de ml de coniac. Tânăra susţine că nu ştie ce s-a întâmplat în camera pensiunii şi că s-a trezit la spital cu dureri mari.

Coşmarul Domnicăi a început în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2012. Tânăra de 21 de ani, despre care presa a scris ca este studenta la USM, originara din Orhei,  se cazase alături de 30 de prieteni la o pensiune din Râşnov pentru a pretrece sărbătorile pe rit vechi. Tinerii au încins o petrecere, au băut mult, iar în final fetei i s-a făcut rău. A plecat în cameră alături de Ion C., un tănâr de 28 de ani pe care îl cunoscuse în acea seară. Câteva ore mai târziu fata a fost găsită zăcând dezbrăcată pe trotuarul din faţa pensiunii.

A fost transportată în stare critică la spital, dar a luptat pentru viaţa ei. Deşi iniţial nimeni nu-i dădea nicio şansă,  şi-a revenit. A fost însă nevoie de o operaţie pe creier. „Evoluţia ei a fost extrem de bună. Mâine va fi externată şi transportată cu o Ambulanţă până în Republica Moldova”, a declarat pentru publicatia „Adevarul”, dr. Adrian Albotă, director medical la Spitalul Judeţean Braşov.

Domnica N. nu îşi aduce aminte absolut nimic despre ce s-a întâmplat în camera de hotel. „Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că făceam frigărui cu prietenii mei. Am băut trei păhărele de 50 de ml de coniac. Pe el l-am cunoscut atunci la frigărui. Nu era din grupul nostru, nu mai ştiu cine mi l-a prezentat. Mă bucur că sunt în viaţă şi le mulţumesc medicilor de la Braşov că m-au salvat” a spus ieri Domnica N., dupa cum scrie „Adevarul”.

Ion C., tânărul arestat pentru viol susţine că este nevinovat şi a intrat în greva foamei. El susţine că fata a mers de bunăvoie cu el în cameră, că amândoi au băut şi au experimentat mai multe jocuri erotice. Bărbatul spune că nu au întreţinut raporturi sexuale pe motiv că el nu a putut „performa”, deoarece băuse prea mult. Ion C.  mai susţine că nu era în cameră când fata a căzut de la balcon, că găsit-o inconştientă în faţa pensiunii şi tot el a sunat la 112. A refuzat însă să facă poligraful.

Potrivit raportului medico-legal, fata avea leziuni în zona anală, care conduc la concluzia că Dominica N.  ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale. Anchetatorii spun că tânărul a profitat de faptul că fata era băută şi nu se putea apăra.

sursa: adevarul.md

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/revine-acasa-insa-fara-ca-memoria-sa-i-revina-dupa-cadere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19