Select your Top Menu from wp menus

R.Moldova a primit un lot de viziere, în valoare de 20 mii de euro, din partea Guvernului Lituaniei

Un lot de asistență umanitară, ce include echipament medical de protecție a fost oferit astăzi Republicii Moldova de Guvernul Lituaniei. Acesta constă în 10 500 de viziere, în valoare de 20 mii de euro, destinate luptei împotriva răspândirii noului coronavirus. Este un gest al unui partener de încredere, în situație de criză, a apreciat ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea.

„Vreau să exprim recunoștință Guvernului Republicii Lituania pentru gestul de solidaritate și sprijin față de țara noastră, care reprezintă o parte din tot suportul care a fost acordat de Guvernul Lituaniei pentru țările Parteneriatului Estic și subliniază cât de receptivi sunt partenerii UE la solicitările care vin din partea țărilor partenere. Este un gest al unui partener de încredere care intervine când situația o impune.”

Ecranele de protecție au fost livrate cu un avion al forțelor aeriene ale Lituaniei, a subliniat Ambasadorul Lituaniei la Chișinău, Kestutis Kudzmanas. Diplomatul a menționat că sprijinul a fost oferit la solicitarea guvernului Republicii Moldova și este parte a sprijinului european și o parte a sprijinului destinat țărilor din Parteneriatul Estic. Același avion va livra ajutoare și pentru Georgia și Armenia, a spus Ambasadorul Lituaniei. El a reiterat faptul că țara sa este un susținător activ al parcursului european al Republicii Moldova și va continua să acorde sprijin pe dimensiune bilaterală și macrofinanciară.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/r-moldova-a-primit-un-lot-de-viziere-in-valoare-de-20-mii-de-euro-din-partea-guvernului-lituaniei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19