Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Prima tură la tabăra ‘Mioriţa’: cca 300 de bilete total sau parţial gratuite

  Aproape 300 de elevi din  institutiile de invatamant din raionul  Orhei se odihnesc fara plata sau partial gratuit  in prima tura  la tabara Miorita, din Ivancea, care se afla in subordinea  Directiei Raionale de Invatamant . 168 de bilete urmand sa fie oferite gratuit, iar altele 129 – cu achitarea a 600 de lei sau  60% din pretul biletului.

Potrivit Mariei Obada, specialist la Directia Generala Raionala Invatamant Tineret si Sport (DGRITS) Orhei, inainte de 15 iunie, data prevazuta pentru inceputul activitatii taberei ‘Miorita” , biletele facilitate au fost transmise in cele 55 de institutii de invatamant preuniversitar din raionul Orhei , aflate in subordinea DGRITS. Administratiile scolilor au hotarat cine din elevi va beneficia de odihna gratuita sau partial achitata, a afirmat Obada.  In orice caz, autoritatile au declarat ca  biletele gratuite si cele la pret redus vor ajunge la copii din familii social vulnerabile, copii cu parinti invalizi, copii educati de  tutori si elevi cu performante la invatatura.

Pe durata intregii veri, i pentru tabara  de odihna „Miorita”  au fost preconizate spre repartizare   in total  350 de bilete gratuite si 250 – la pret redus. Practic toate biletele ar urma sa fie oferite  pentru primele 2 ture din cele 3  de activitate estivala-2012 a  acestei tabere din Ivancea.

citeste: O vacanţă maaaaaaaaare a elevilor si cinci tabere de odihnă

Inca in jur de 40 de copii -orheieni  vor beneficia pe durata verii de odihna gratuita, datorita Sindicatelor din Educatie si Stiinta. Margareta Gotca, presedinta Consiliulului raional Orhei al Sindicatului a spus ca biletele gratuite vor fi oferite copiilor angajatilor din institutiile preuniversitare si prescolare , membri ai celor 116 organizatii sindicale din raion. Acesti copii se vor odihni  gratuit in taberele din raionul Orhei, dar si in cele din din Vadul lui Voda si Cosnita.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prima-tura-la-tabara-miorita-cca-300-bilete-total-sau-partial-gratuite/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19