Select your Top Menu from wp menus

Plahotniuc rectioneaza: Nu exista nici un dosar in Cipru! Este o campanie regizata

Nu exista niciun un dosar in Cipru, iar documentele transmise presei de catre fratii Topa si acuzatiile din partea lui Sergiu Mocanu fac parte dintr-o campanie murdara. Astfel a comentat Vlad Plahotniuc acuzatiile potrivit carora el ar sta in spatele atacurilor raider din 2011.

„In perioada urmatoare vom reveni cu documente oficiale care dovedesc ca atacurile din ultima perioada ale grupului Topa-Mocanu impreuna cu politicienii care se asociaza cu ei, sunt doar o campanie regizata”, a mai declarat pentru PRO TV, prim-vicepresedintele PD, Vlad Plahotniuc.

Astazi liderul miscarii Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat ca pe langa atacurile raider asupra Victoriabank, ASITO si Banca de Economii, prim-vicepresedinte partidului democrat are un dosar penal si in Cipru, tot pentru un atac raider.
sursa:inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/plahotniuc-rectioneaza-nu-exista-nici-un-dosar-in-cipru-este-o-campanie-regizata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19