Select your Top Menu from wp menus

Prima confruntare electorală la Radio Orhei a candidaţilor la funcţia de primar al oraşului

Miercuri, 3 iunie, la Radio Orhei a avut loc prima emisiune de dezbateri electorale în direct pentru candidaţii la funcţia de primar al oraşului.
Microfoanele din studioul nostru au fost oferite confruntării radiofonice a candidaţilor: Mihail Catraniuc, PSRM; Oleg Vasilcan, PCRM şi Ion Stratulat, PDM.
Cei trei participanţi la emisiune au avut posibilitatea să-şi prezinte programele electorale, propriile biografii şi declaraţiile de venit; să răspundă la întrebările moderatorului şi ale contracanddatilor săi şi să-şi îndemne alegătorii să-i voteze la alegerile din 14 iunie curent.
În cadrul dezbaterilor au fost abordate astfel de probleme că cea a aglomerării centrului oraşului cu transport auto, a tarifelor la serviciile comunale şi de apă canal, a iluminării stradale, a câinilor vagabonzi şi altele.
Următoarea emisiune de dezbateri electorale cu participarea candidaţilor la funcţia de primar al oraşului Orhei este programată pentru joi, 4 iunie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prima-confruntare-electorala-la-radio-orhei-a-candidatilor-la-functia-de-primar-al-orasului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19