Select your Top Menu from wp menus

Dezbaterile Promolex onorate de 9 din cei 11 pretendenţi la fotoliul de primar de Orhei FOTO

Spre seara zilei de miercuri, 3 iunie, candidaţii la funcţia de primar al oraşului Orhei au participat la o dezbatere de 2 ore organizată de ONG „Promolex”. Organizatorul evenimentului şi-a propus să-i pună în acest mod fata în faţă pe concurenţii electorali şi, de asemenea, să-i aducă pe aceştia în fata orheienilor care s-au adunat în preajma Centrului de Cultură „Andrei Suruceanu”.
La aceste dezbateri în aer liber s-au prezentat doar 9 din cei cei 11 candidaţi. Au lipsit candidaţii MSP Ravnopravie Ilan Şor şi cel al PPEM -Iurie Leanca, Alexandru Sînchetru, care, potrivit reprezentantului local al Promolex, Adriana Buciuşcanu, au fost invitaţi la dezbateri exact ca şi contracandidaţii lor.
Dezbaterile electorale din preajma alegerilor locale generale din 14 iunie fac parte dintr-o cămpanie mai amplă şi se desfășoară în 23 de localități urbane şi rurale, în afară de regiunea transnistreană.
Evenimentul de miercuri de la Orhei a inclus şi o proiecţie a noului spot video realizat de Promolex în cadrul campaniei „IEȘI la VOT”.

  • Orhei Promolex 1
  • Orhei Promolex 2
  • Orhei Promolex 3
  • Orhei Promolex 4


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dezbaterile-promolex-onorate-de-9-din-cei-11-pretendenti-la-fotoliul-de-primar-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19