Categories: RegiuneSocialȘtiri

Poliţistul reţinut se declară nevinovat pentru omorul de la Orhei

Si cel de-al doilea suspect retinut pentru omorul din codrii Orheiului se declara nevinovat. Acesta este politist de profesie si se prespune ca el ar fi fixat intalnirea langa resturantul Doi Haiduci, unde s-a produs crima, scrie Protv.md. Potrivit sursei citate, avocatul politistului  spune ca procurorii l-au retinut fara a avea probe.

Politistul Vasile Cojocaru a fost retinut duminica seara, a doua zi dupa ce Alexei Veretco, porelcit Krasavcik, a fost ucis. Avocata  spune ca politistul se declara nevinovat.

Potrivit avocatei, procurorii nu au probe care sa indice asupra vinovatiei politistului, retinut pentru 72 de ore.

Avocata a refuzat sa raspunda la alte intrebari pe motiv ca dosarul este abia la inceput si ca nici contractul nu i-ar permite sa divulge detalii. Maine, Vasile Cojocaru urmeaza sa fie dus in fata judecatorului de instructie pentru a se vedea daca va ramane in arest. Comisarul politiei din Orhei a declarat ca, intre timp, politistul si-ar fi dat demisia.

Ieri dimineata, la o zi de la retinerea lui Cojocaru, un barbat, pe nume Ion Corcodel, s-a predat procurorilor si a recunoscut ca el l-a impuscat pe Alexei Veretco. Acesta a fost retinut pentru 72 de ore, iar avocatul sau spune ca a tras in legitima aparare.

Potrivit unor informatii, azi dimineata alti trei barbati care au participat la confruntarea din padurea de la Orhei urmau sa se predea procurorilor. Intre acestia s-ar afla si sportivul Constantin Tutu. Ulterior, insa, ei s-ar fi razgandit si la moment sunt cautati  de oamenii legii.

Crima s-a produs sambata seara, langa cafeneua-bar  Doi Haiduci. Un barbat, in varsta de 42 de ani, poreclit Crasavcic, a murit impuscat. Tot atunci, un amic de-al sau,  fost politist, a fost batut si a ajuns in stare grava la spital.

 

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

4 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

4 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

4 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

4 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

4 zile ago