Select your Top Menu from wp menus

Poliţistul reţinut se declară nevinovat pentru omorul de la Orhei

Si cel de-al doilea suspect retinut pentru omorul din codrii Orheiului se declara nevinovat. Acesta este politist de profesie si se prespune ca el ar fi fixat intalnirea langa resturantul Doi Haiduci, unde s-a produs crima, scrie Protv.md. Potrivit sursei citate, avocatul politistului  spune ca procurorii l-au retinut fara a avea probe.

Politistul Vasile Cojocaru a fost retinut duminica seara, a doua zi dupa ce Alexei Veretco, porelcit Krasavcik, a fost ucis. Avocata  spune ca politistul se declara nevinovat.

Potrivit avocatei, procurorii nu au probe care sa indice asupra vinovatiei politistului, retinut pentru 72 de ore.

Avocata a refuzat sa raspunda la alte intrebari pe motiv ca dosarul este abia la inceput si ca nici contractul nu i-ar permite sa divulge detalii. Maine, Vasile Cojocaru urmeaza sa fie dus in fata judecatorului de instructie pentru a se vedea daca va ramane in arest. Comisarul politiei din Orhei a declarat ca, intre timp, politistul si-ar fi dat demisia.

Ieri dimineata, la o zi de la retinerea lui Cojocaru, un barbat, pe nume Ion Corcodel, s-a predat procurorilor si a recunoscut ca el l-a impuscat pe Alexei Veretco. Acesta a fost retinut pentru 72 de ore, iar avocatul sau spune ca a tras in legitima aparare.

Potrivit unor informatii, azi dimineata alti trei barbati care au participat la confruntarea din padurea de la Orhei urmau sa se predea procurorilor. Intre acestia s-ar afla si sportivul Constantin Tutu. Ulterior, insa, ei s-ar fi razgandit si la moment sunt cautati  de oamenii legii.

Crima s-a produs sambata seara, langa cafeneua-bar  Doi Haiduci. Un barbat, in varsta de 42 de ani, poreclit Crasavcic, a murit impuscat. Tot atunci, un amic de-al sau,  fost politist, a fost batut si a ajuns in stare grava la spital.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politistul-retinut-se-declara-nevinovat-pentru-omorul-de-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19