Select your Top Menu from wp menus

Platforma DA se pronunță pentru demiterea actualului guvern și este gata pentru propunerea unui prim-ministru

Platforma Demnitate și Adevăr se pronunță pentru demiterea actualului guvern și formarea unui Cabinet de Miniștri responsabil, în măsură să scoată Republica Moldova din criza economică și socială, dar nu va face alianțe cu forțe politice și politicieni compromiși, a declarat astăzi liderul formațiunii, Andrei Năstase.

El a sugerat că Platforma DA optează pentru fotoliul de prim-ministru în viitorul Guvern, dacă acesta va fi format. „Platforma DA este gata pentru guvernare și propunerea unui prim-ministru care să formeze un guvern de salvare națională”.

Andrei Năstase a precizat că formațiunea sa nu va accepta „restaurația regimului oligarhic și nu va oferi clemență niciunui politician implicat în frauda bancară”.

Vicepreședintele Platformei DA Alexandru Slusari a amintit că fracțiunea parlamentară a PPDA elaborează proiectul unei moțiuni de cenzură.

Amintim că astăzi și președinta PAS Maia Sandu a vorbit despre posibilitatea demiterii Guvernului Chicu, cu condiția identificării unei majorități care să voteze un alt Executiv.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/platforma-da-se-pronunta-pentru-demiterea-actualului-guvern-si-este-gata-pentru-propunerea-unui-prim-ministru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19