Select your Top Menu from wp menus

PDM a depus o contestaţie la CEC împotriva lui Andrei Năstase

Partidul Democrat din Moldova a depus o contestaţie la Comisia Electorală Centrală în care candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, este acuzat de mai multe încălcări ale legislaţiei electorale, transmite IPN.

PDM îi acuză pe reprezentanţii lui Andrei Năstase că distribuie pliante denigratoare la adresa democraţilor şi a prim-vicepreşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, cu scopul de a afecta imaginea candidatului democrat Marian Lupu în campania pentru alegerile prezidenţiale.

În contestaţia depusă de PDM la CEC se mai spune că Andrei Năstase a lansat campania electorală cu mult timp înaintea datei de 30 septembrie şi că a condus un proces ilegal de colectare de semnături. PDM cere autorităţii electorale centrale să constate încălcarea legislaţiei electorale de către reprezentanţii concurentului electoral Andrei Năstase, să interzică difuzarea pliantelor denigratoare la adresa PDM şi să aplice candidatului sancţiuni conform Codului Electoral.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pdm-a-depus-o-contestatie-la-cec-impotriva-lui-andrei-nastase/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19